Rösler servis za klizno brušenje: brz, pouzdan i višestran

Rösler rezervni delovi i komponente: uvek na skladištu, brzo do kupca

U 15 predstavništava širom sveta kao i u ogromnom skladištu u sedištu firme u Untermerzbach-u sa 7741 mestom za palete Rösler ima ekstremno veliku zalihu rezervnih i habajućih delova. Tako obezbeđujemo veliko raspolaganje delovima i brzu isporuku.

Po želji možemo obaviti isporuku uskladištenih habajućih i rezervnih delova za oblast kliznog brušenja u roku od 24 sata sledećeg radnog dana po trenutnom nalogu. Specijalne isporuke su takođe po upitu moguće.

Pored standardnih rezervnih i habajućih delova za postrojenja za klizno brušenje, postrojenja za procesne vode i postrojenja za pranje možemo naknadno da izradimo i delove za Vaše starije modele ili specijalna postrojenja.


Rösler servis na licu mesta: sveobuhvatni i u svako doba

Svejedno da li se radi o hitnom slučaju, opravci, planiranom servisu ili puštanju mašine u rad: naš tim dobro obučenih saradnika sa višegodišnjim iskustvom u servisu za klizno brušenje garantuje  najbolje usluge u svako doba.

Možete nam se obratiti i rado Vam stojimo na raspolaganju.

Spektar naših usluga na licu mesta obuhvata:

  • Montažu i puštanje u rad: po želji sa nadzorom uhodavanja na licu mesta
  • Održavanje i kontrolu: sa servisnim ugovorima i za detaljne i kontinuirane analize Vaše procesne vode pomoću naše moderne sopstvene laboratorije
  • Popravke i servisiranje: brzo  i jednostavno, sa kratkim vremenom reakcije
  • DGUV-kontrole: Dajemo Vam sigurnost prilikom ispunjenja obaveza Vaše firme
  • Ppostavljanje postrojenja: Bez obzira na veličinu, bez obzira na kompleksnost –sa  novom proverom CE-usaglašenosti
  • Obuku na licu mesta: Preko naših primenskih tehničara ili via Rösler Akademija


Rösler Retrofit:  Pametna modernizacija postrojenja 

Rösler nudi široku paletu siastemmatičnih i individualnih rešenja za Vaša postrojenja za klizno brušenje. Naša težišta su pri tom, na što je moguće većoj automatizaciji proizvodnih tokova, prilagođavanju komandi na današnje standarde, integraciji postrojenja na postojeće proizvodne linije kao i na obnavljanju obloga za zaštitu od habanja.