Rösler-ov servis tehnike sačmarenja: brz, pouzdan, raznovrstan

Rösler Retrofit: Modernizacija postrojenja  mozganjem

Sa Rösler-ovim  Tune-Up, Retrofit-markama,nudimo Vam široku paletu sistematskih i individualnih rešenja za tehniku sačmarenja: od inovativnih turbina iz serije RUTTEN i Gamma G preko širokog izbora dizni – takođe u specijalnoj izvedbi – pa do dodatnih komponenti za automatizaciju i optimalnu kontrolu konstante procesa.

Pomoću Retrofita se ne minimalizuje samo potrošnja energije i sredstva za sačmarenje. Istovremeno sa dužim trajanjem habajućih delova smanjuje utrošak za održavanje i servisiranje. Pored značajnog smanjenja troškova otvaraju se novi proizvodni kapaciteti.


Rösler rezerni delovi i komponente: uvek na skladištu, brzo do kupca

U 15 predstavništava širom sveta kao i u ogromnom skladištu u sedištu firme u Untermerzbach-u sa okruglo 8000 mesta za palete, Rösler ima ekstremno veliku zalihu rezervnih i habajućih delova. Tako obezbeđujemo veliko raspolaganje delovima i brzu isporuku.

Pored standardnih delova, dodatnih komponenata, procesnih sredstava Rösler upotrebom CNC- i laserskih procesa garantuje pouzdan i visok stepen izrade specijalnih elemenata, koji se u slučaju potrebe preko ekspres proizvodnog servisa mogu spremiti za veoma kratko vreme.

Isto tako Vam nudimo pouzdan servis rezervnih delova i za postrojenja drugih proizvođača.

Rezervni delovi se isporučuju  kratkoročno – po potrebi i kurirskom službom preko noći . Dodatna savetovanja o skladištenu za optimalne tokove proizvodnje zaokružuju našu servisnu ponudu u vezi sa rezervnim delovima i komponentama.

U Rösler-ovu tehniku sačmarenja spadaju i marke: Rutten, Hunziker, Baiker, Köhne, Vapor Blast i Jet Wheelbast.

Isto tako Vam nudimo pouzdan servis rezervnih delova i za postrojenja drugih proizvođača..


Rösler – usluge u tehnici sačmarenja : sveobuhvatne i u svako doba

Naš tim od okruglo 40 saradnika u servisu tehnike sačmarenja Vam  garantuje svebuhvatno savetovanje za sva postrojenja od strane samo jednog partnera za razgovor. U svako doba Vam rado stojimo na raspolaganju.

Inovacija se za nas ne završava samo na razvoju novih proizvoda ili komponenti. Mi razmišljamo dalje i prelazimo sve vreme put zajedno sa Vama, prilagođavamo se Vašim željama i zahtevima: od montaže mašine pa sve do našeg sveobuhvatnog After Sales-servisa.

Spektar naših usluga sadrži:

 • Montagen Montažu i puštanje u rad: Vremenski fleksibilna, pouzdana i kompetentna
 • Popravke i održavanje: Brzo i jednostavno, sa kratkim vremenom reakcije
 • Servis i kontrola: Individualni ugovori o servisiranju
 • Savetovanja u vezi optimiranja procesa: Korišćenje Rösler-Know-How , sa mogućnošću pravljenja testova u centrima za testiranje
 • Postavljanje postrojenja: Bez obzira na veličinu, bez obzira na kompleksnost – po sistemu ključ u ruke sa  novom proverom CE-komformiteta
 • Daljinsko servisiranje i telefonska potpora: Za hitne slučajeve pod brojem +381 11 / 318 44-07
 • Pomoć za ispunjenje obaveza preduzeća: Naš servis je u stanju da dokaže obaveze Vaše firme prema zakonodavcu i  Vašem osiguranju.

  • Ispitivanje zaštite provodnika prema DIN EN 60204-1 / VDE 0113
  • Ispitivanje radnog sredstva prema BetrSich V
  • Ispitivanje funkcija filterskog postrojenja prema GefStV
  • kao i ispitivanje kranskih postrojenja,CO2-aparata za gašenje, postrojenja  sa kotlom pod pritiskom, Ex-zaštite filterskih postrojenja, postrojenja za sagorevanje odn. naknadno sagorevanje kao i ispitivanje boje prostora

 • Obuke za tehniku sačmarenja: Individualno i isprobano – via Rösler Akademija
 • Pravna dokumentacija u skladu sa DIN EN 82079-1: Nudimo zamenu i prevode