Specijalna postrojenja

Rešenja obrade površina za specifičnog kupca

Vaš izazov je naša pogonska snaga – razvijamo i izrađujemo posebna rešenja za modernu i ekonomičnu proizvodnju individualnog kupca.

Ovde ćete naći mali pregled različitih specijalnih rešenja. Za Vaše sasvim lične zahteve rado ćemo ugovoriti termin susreta.


Jednolinijska protočna postrojenja za sačmarenje

Jednolinijska protočna postrojenja za sačmarenje RKL i REDL ubeđuju svojom enormnom efikasnošću

U mnogim industrijskim granama koje se bave preradom čelika  su palice/poluproizvodi, specijalni profili i vučene žice važni  poluprodukti sa visokim zahtevom za kvalitetom. Ova kompaktna turbinska postrojenja postižu brzinu obaranja ivica i do 130 m/min. i kvalitet površine do Sa 3.


Postrojenje za sačmarenje za radilice

Rešenja sačmarenja sa visokim stepenom automatizacije

Ciljanim sačmarenjem se može postići  optimalno čišćenje različitih  tipova radilica. U SPS-u Röslerovog postrojenja za radilice, zavisno od zahteva, se mogu praviti specifični programi za delove. Prijem radnih komada i slika ačmarenja se mogu automatski izmeniti  u toku nekoliko sekundi  i prilagoditi novim izmenjenim zahtevima.


Fully automatic aligning and blast cleaning of engine blocks weighing up to 5 metric tons

This newly developed engine block shot blast system is used for blast cleaning and descaling of all engine block versions after the fettling operation weighing between 1,000 kg and 5,000 kg. To allow a fully automatic operation up to 99 different shot blast programs can be stored in the main control panel.


Perfekcija u automatizaciji – uspešan sistem Roboblastera

Spektar obrade ovog turbinskog uredjaja velike snage sa jednokrakim robotom prostire se od obaranja ivica preko površinskog finiša do „Shotpeeninga“ radnih komada različitih dimenzija koji su osetljivi na udare. Svaki korisnik tehnike sačmarenja, kome je potreban ili koji planira odgovarajući stepen automatizacije, trebalo bi da razmisli o upotrebi jednog ovakvog uredjaja sa robotskim manipulatorom. Roboblaster® se do detalja prilagodjava potrebama kupca. Uz sistem spada i definisanje veličine, snage i tehničkih parametara korišćenog robota kao i odredjivanje transportnog sistema.