Rösler tehnika sačmarenja: tehnološki vodeća u mehaničkoj obradi površina

Duže vreme trajanja, kraće vreme servisiranja, optimirana sigurnost procesa

FFunkcionalnost i estetika površina nisu samo suštinske odlike kvaliteta tehničkih proizvoda već odlučujuće  značajni za uspeh na tržištu. Rösler-ova postrojenja za sačmarenje nude za to skoro neograničene mogućnosti od obaranja ivica, skidanje cundera, skidanje peska i rđe preko ogrubljenja, matiranja, glačanja i zaobljavanja ivica pa do ojačanja, takozvani Shot-Peening.

Naročito za metalne površine ima malo tehničkih postupaka, koji su tako raznovrsno primenljivi kao što je tehnika sačmarenja. Ali Rösler-ovim mašinama je moguća i obrada mineralnih materijala,kao na primer betona i peščanika, stakla, tekstila i drveta kao i plastike.

Ineligentno, inovativno, dugotrajno, - Rösler-ova postrojenja iz oblasti tehnike sačmarenja

Rösler-ova tehnika sačmarenja odlikuje se inteligentnom konstrukcijom, inovativnim detaljima i posebno izdržljivim komponentama. Rösler-ov mašinski program obuhvata kako postrojenja za precizno sačmarenje sa vazduhom pod pritiskom tako i sačmarenje visoko eficijentnim turbinama.Turbinska postrojenja za sačmarenje uveravaju pre svega malom potrošnjom energije, velikom površinom slike dejstva,  i postizanjem ravnomerne površine. Injektor i postrojenja za sačmarenje pod pritiskom svoju prednost pokazuju kako u automatizovanoj tako i u manuelnoj primeni, kod primene na malim površinama i zadacima sa preciznim dejstvom. Pored toga dozvoljavaju koriščenje visoko abrazivnih sredstava za sačmarenje kao što su Korund sicilijumkarbid ili staklene perle i fini plastični granulati , koji su nepogodni  za turbine.