Plastika-obaranje ivica sa Rösler-om: Prefekcija u detalju

Maksimalno funkcionalne komponente uz pomoć automatizovane obrade površina

Bilo da se radi o zaštićenim elektronskim elementima za motore, remenim pločama, delovima pumpi za gorivo, poluprovodnicima ili Lead-Frames: funkcijski elementi od duroplasta ili termoplasta su izloženi sve većem opterećenju. Vidljive elemente od plastike, kao što su prekidači za osvetljenje ili drške tiganja treba pažljivo obraditi tako da rezultati budu zadovoljavajući i vizuelno i na dodir.Treba da budu izdržljivi i estetski dopadljivi a pre svega da njihova izrada bude maksimalno funkcionalna i ekonomična.

Od samog početka najbolji saveti - Rösler-ov centar kompetentan za obaranje ivica na plastici. Rösler-preduzetnička grupa poseduje enormno blago: iskustvo. Preko 50 godina Rösler-Švajcarska, ranije Hunziker, nudi zrela rešenja za obaranje ivica na duroplastu i termoplastu i spada u verzirane partnere za mnogobrojne proizvođače iz oblasti obrade plastike.

U Rösler-ovom centru za testiranje u Švajcarskoj rado vršimo probnu obradu Vaših radnih komada i upoređujuće pokušaje. To daje osnovu i sigurnost u donošenju odluke prilikom razrade i pronalaženja optimalnog sistema sačmarenja za Vaše potrebe primene.

Široka paleta procesnih sredstava od poliamida, polikarbonata, duroplastičnih sredstava za sačmarenje i ljuski od oraha –delimično samostalno razvijena u saradnji sa švajcarskom firmom Emsodur- kao i separatne stanice za oduvavanje i čišćenje za dostizanje maksimalne čistoće posle procesa obrade zaokružuju Rösler-ov spektar za obaranje ivica na plastici.