Rösler-ova industrijska postrojenja za prskajuća ili potapajuća čišćenja vodenastim rastvorima

Od sredstva za čišćenje do kompletnog rešenja za obradu površina

Čistoća radnih komada između procesnih stepena ili pre montaže dobija sve veći značaj u vrednosnom lancu proizvodnje. Već danas , na osnovu povećanih zahteva za kvalitetom 10 do 20 procenata troškova izrade otpada na industrijsko čišćenje, sa rastućom  tendencijom.  Rösler Vam nudi eficijentno i  temeljno čišćenje radnih komada, individualno prilagođeno Vašem procesu proizvodnje.

Rösler-ova tehnika obrade površina: Vaš specijalista za kompletna rešenja

Rösler je jedini proizvođač na svetu koji nudi tri značajne tehnologije: klizno brušenje, sačmarenje i kuglično sačmarenja (Shot Peening) u kombinaciji sa industrijskim postrojenjima za pranje i koji se može pozvati na 30.-godišnje iskustvo u razvoju i izgradnji industrijskih postrojenja za pranje. Naša ponuda koncentrisana je na tri značajna tipa postrojenja za pranje za umreženje sa primenom sačmarenja ili kliznog brušenja: postrojenja za pranje sa pokretnom trakom, postrojenja za pranje u dobošu i postrojenja za pranje sa kabinom.

Rösler-ova procesna sredstva: za bolji kompabilitet i ekonomičnost

Rösler-ova sredstva za čišćenje su naročito dobro podnose sa našim kompaundom za klizno brušenje. Zbog toga se radni komadi posle odmašćivanja,  često bez sušenja mogu prebaciti u sledeće postrojenje za klizno brušenje, što dovodi do znatne uštede energije i troškova i šta u mnogome znatno pojednostavljuje lanac procesa. Rösler-sredstva za čišćenje su u mnogim slučajevima efektivna i kod pranja na niskim temperaturama.

U svojim centrima za testiranje rado vršimo probno čišćenje vaših radnih komada a u našoj laboratoriji proveravamo ispunjenje Vaših zahteva u vezi  čistoće opranih delova u skladu sa VDA 19 i ISO 16232.