Na putu sa Rösler-om: pouzdane komponente za siguran let

Ciljanom obradom površina produženo vreme trajanja

Zaštititi ljudske živote: Nije slučajno što tehnolologija u branši vazdušnih i svemirskih letova podleže ekstremno strogim standardima kvaliteta i sigurnosti. Shodno tome, firme iz oblasti vazduhoplovne industrije zahtevaju od uslužnih firmi visoku kompetenciju iz oblasti materijala kao i održanje minimalnih tolerancija u izradi. Rösler Oberflächentechnik je kompetentni i kompletni ponuđač postrojenja za sačmarenje - od delova turbina, delova stajnog trapa do strukturnih delova. Obrada površina ovih važnih komponenata aviona može da izazove zamor materijala odn. zahteva specifično finiširanje. Životna očekivanja rastu, faktor 100 pri tom nije nikakva retkost.

Profesionalno, sa iskustvom – Rösler-ov centar kompetentan za Aerospace

Skoro 30 godina Rösler Oberflächentechnik skicira, razvija i pravi kompletna rešenja za površinsku obradu u industriji vazduhoplovstva. Preko našeg sopstvenog centra kompetentnog za Aerospace sa sedištem u Sense (Francuska) smo u stanju da Vam ponudimo optimalno rešenje procesa: od izrade projekta preko robotskih simulacija do izgradnje mašine i isporuke, po principu ključ u ruke.

VPouzdano, automatizovano- Rösler –ova rešenja za vazduhoplovstvo

Sigurnost procesa i konstantnost stoje kod Rösler-a na prvom mestu. Važan element u ovome predstavlja komjuterski podržan kontrolni sistem PC supervizor. On dozvoljava automatsko memorisanje i preradu podataka u toku procesa obrade. Osim toga on garantuje pouzdane, potpuno automatizovane proizvodne procese punjenja i pražnjenja ili zamenu alata pomoću jednog ili više robota. To omogućuje ispunjenje i dokumentaciju normi kao NADCAP, AMS 2430, AMS 2432 i drugih važećih propisa.